on its way


the days were few
we wanted more
striving for more
there will be more

will it be the same
times are changing
we are changing
survive the changes

do it for you


dont be afraid
let it go
live your life as you're suppose to do

help yourself
to what you want
gonna let yourself down if you wont


lite ynklig

Så börjar man bli sjuk. Jag får skylla på alla dessa barn, eller hm kanske lite lite kläder på mig i detta hemska väder. Men ska man va fin får man lida pin ;)

Nu åker Maya snart iväg, på lördag för att vara exakt. Ganska tråkigt, vi har ju inte träffats mycket på sistone för hon har varit och jobbat i norget. Som tur va fick jag träffa henne lite idag, hon ska ju after all vara borta i tre MÅNADER, jobbigt :(. hoppas hon kommer få jätte kul.

Jobbade bara en snabbis idag, två lugna timmar, med väldigt många böcker. Sen så köpte jag och kusinen pizza :D vet ni hur länge jag velat ha pizza? typ fyra dagar, och hela veckan innan det, men ingen annan vill äta pizza, tjockis jag :). får väl ta och pallra mig till frisks snart.

nu ska jag gå å lägga mig och bli frisk.
trudelutt, och gonatt!

feel

feel the feelings that are ment for you
your feelings might be hard for you
act out the feelings can be hard to do
but trust in them as they trust in you
live your life as you want to do
your life is yours and it's your one show

love yourself

Why does everybody have such carving for love?
A partner, is that what you need to be happy?
It's pathetic, you are your own person.
You need to love yourself and be happy by yourself.
First then you can truly give yourself away
First then someoneelse can love you
Be comfortable in your own skin.

Kanelbullensdag :)

Idag var det kanelbullensdag! :) så i ära till dagen, så bakade jag och Linda kanelbullar igår, och medans vi ändå höll på vispade vi ihop muffins med,som vi fyllde med blåbår och hallon, mums mums! kanelbullarna blev chockerande goda faktiskt :) vi passde även på att hyra en film Skijlsmässa på franska med Kate Hudson, ganska konstig men små söt.

Vi hade gäster idag, massa :P eller  a, vi var tio stycken totalt, tre rätters, hur gott som helst, och sen oooost :D I love cheese! Det var dock skönt att kusinen också kom, annars hade det varit lite långtråkigt. Sen skulle jag ju ut men blev det så? Nej! aah as jobbigt, hade kontakt med en kompis hela kvällen och de gick till ställe efter ställe men kom inte in nånstans, sen så pallade min kompis inte prova mer och då hade jag precis kommit spårvagnen och sen e det bara till att vända igen när hon fick nog och sa att hon skulle dra hem. Orkade inte ringa runt till andra kompisar för att se om de skulle festa men men, har ju redan festat i veckan och blir nog nästa vecka med, så det e lugnt :P

en månad och fyra dagar sedan Selma avlivades :(, jag saknar henne, men e glad att jag har Tvåan här med mig, snuttgullan! vi har pusskalas, bara så ni vet :)

Underlig vecka som kommer, ciao xxx

RSS 2.0