A lot has happend and is still happening.



Midsommar har kommit och gått, va lite nere på dagen men sen när partyt började blev jag party :) Hannah fick för sig att vi skulle duka långbord i stallet eftersom att vädret var så osäkert och för att vi då skulle kunna sitta samlade, jag godkände det till sist ;P. Eftersom att lilla Hannah har gips så kunde inte hon hjälpa till att städa och bära möbler, så Rikard erbjöd sig, och thank god för det, för det hade jag aldrig klarat själv :P Kvällen kom och vi grillade och hade det trevligt/mysigt/skoj med mera med mera :). De två följande dagarna var fyllda med filmer och junk food, usch och fy :P jag och Hannah städade insidan av huset lite på söndagen eftersom att det va det enda som Billy och Rikard inte hade städat, dom var även duktiga och lagade saker som hade gått sönder. Mysmysmys i soffan :)
Nu har jag precis slutat jobba för fjärde natten i rad, ska bli så skönt imon när jag ska få sova på NATTEN :), man får verkligen jätte konstig sömn när man jobbar natt, men det är bra att man i alla fall har några trevliga arbetskamrater, men det e svårt att ha så skoj som förra sommaren ;). Idag måste jag packa, vi ska flytta imon (fredag) och jag har typ bara packat ner halva mitt rum, förhoppningsvis kommer kusinen imon och hjälper mig som hon lovat :)

Jag har lite konstigt fått för mig att jag ska skriva ett brev, vet inte om jag kommer att skicka det dock, får se vad som kommer ner på pappret, jag har i och för sig inte ens adressen så hmm, kanske måste give it in person.... I'll have to think about this, don't even know what I want it to say or why I'm even writing it.

sommar kom tillbaka! jag börjar ju inte jobba igen är än 2juli so please please me :)

L-O-V-E

midsummer tomorrow

då va det midsommar igen. I år blir det grillfest hemma hos hannah och förhoppningsvis är hennes vänner lite mer respektfulla än mina. Ja, för förra året var det inte en rolig lördag inte, fan va sur och bakis jag va, alla bara sket i allt, uschuschusch! Men i år ska vi ha det kul och inte bli för fulla som förra året. Min buss går om 40 minuter, tänkte vara snäll mot hannah och komma upp dagen innan för att städa lite och fixa det om behövs, men sist och inte minst, ta med lilla gördis på promenad :) snuttan blir på hoppad av varje hanhund som ser henne! hoppas verkligen hon slutar löpa snart, haha.

Min älskling flyttar tillbaka till kiruna nästa vecka :'( kommer sakna henne hur mycket som helst! Its been you and me for three years now and I really hope that this isnt the last week!! men som tur kommer hon också till hannah över midsommar nu så man hinner festa en sista gång med henne! :)


Pussas!

let me know

I'm sittin here, thinking about you
And the days we used to share
Its driving me crazy
I don't know what to do
I'm just wonderin if you still care
I don't wanna let you know thats its killin me
Just let me know what you feel for me
If your feelings changed
Let me know so I can go

if you don't succeed

Its been a long time and now their back.
Would you give up or try again?
'cause if at first you don't succeed
Just dust yourself off and try again
All you can get is another no.


12 år i skolan är nu slut.

Nu har jag tagit studenten! woho!
men det är samtidigt så ledsamt, kommer sakna alla så otroligt mycket och måste skaffa livsplaner, allt förändras nu, och vadå, nej nu har du tagit studenten nu betalar jag inget mer för dej, are you awere that i wont get any money next month, fan. imon åker jag antagligen till uppsala igen, och fattar inte hur jag ska ha råd med det. jag ska fanemej gifta mig rikt, eller i alla fall skaffa en rik och generös pojkvän! Rich men here i come!


RSS 2.0