I wanna know now

Jag vill bara att tisdag ska komma! orkar inte att gå här och oroa mig, jag skulle va uppe bland molnen nu om inte detta regnade ner på mig. Hur lång tid kan det ta egentligen? Ahh I'm going crazy over here.

part of the secret

var posetiv, tänk på det du vill ha och inte på det du inte vill ha, fokusera på det bra saker som finns, må bra, säg nåt tillräkligt mycket så blir det så (fast om du tänker, jag vill inte misslyckas, tolkas det som jag vill misslyckas, världen hör inte ordet inte.)

Jag vill vara frisk
Jag vill vara rik
Jag vill vara framgånsrik
Jag vill vara älskad av dig
Jag vill resa jätte mycket
Jag vill vara mycket men främst av att  vill jag vara lycklig


Dom vann! Dom vann! :D

AAAH! DOM VANN! MOT SOLNA! hihihi:P okej nog med flippet :P

Basketmatch idag, gothia-solna. Gothia som ligger längst ner i tabellen vann mot solna som leder! Helt underbar match! Darnell lazar gjorde hela 35 poöng helt bäst e han, christian åker snart ner från min #1 hero och ersätts av Darnell :P! hade jätte kul, satt några barn framför mig, t ex maya, vici och fia medans jag satt och flumma och hade riktigt kul med andrea och johanna!

Efter matchen ville johanna så gärna berätta för en av spelarna att hon tyckte att han va riktigt snygg, vilket hon gjorde och oj som vi fnissade :P:D. och eftersom att johanna sa det så var jag tvungen att berätta för Darnell att han hade spelat n lysnade match, och han blev väldigt glad och sa att han uppskattade det, och sen så tog han på mig, han nuddade mig! haha omg skoja bara ;P och andrea då, hon va inte så "modig" hon vågade inte ens prata med charles ;)

kulkulkulkul match, man blev riktigt exalterad och oj va bra det va :) (är lite hyper:P)

jag saknar ju dej

jag saknar ju dej

Du kommer snart hem! :D 10 dagar kvar bara :D:D

Today

Nu kommer bara massa tankar

Jag borde följt mina instinkter då hade det funkat, det hade varit så skönt, skönt att slippa denna känslan. Man vet aldrig när nästa chans kommer. Jag fattar inte varför ni freak out every time I mention it, det var aldrig så dåligt som ni framstår att det vara. Det kan faktiskt bara jag avgöra. Känner mig dock lite patetisk som längtar till imon kväll, men men så kan det vara ibland. Jag vet att det inte var så länge sen men va fan, när man måste så måste man. Så e det ganska lång tid kvar till sista april. hmm undar vad som händer innan.

Och förresten hur blir det på påsk? det känns inte riktigt att detta kommer hända. Jag funderar på att ringa och beställa kryssningen snart, eller a se som det finns plats för små oss, men då måste alla säga att dom kan då, kan ju inte beställa för dagar då alla inte kan :P, och nu kom jag på att det alla antagligen inte kan, fia ska åka hem. ah, kommer det ens bli av? vill dra nu.

Funderar faktiskt på att åka i helgen ändå, jag vill verkligen inte missa det! Men gå själv på konsert e kanske inte det roligaste, men vill man så vill man. Fan då!

Vadå jag inte närvarande på Nathalies lektioner, jag kommer nästan alltid! visst jag har varit borta några gånger denna terminen men fyra av de gångerna så vad jag faktiskt ledig! och när jag frågar henne om det säger hon att nej du kanske inte skolkar så mycket, men det är bara till att komma så går det bra. Men VA jag kommer ju redan! man kan inte säga så då :P. Jag blev riktigt irriterad hela den svenska lektionen när vi disskuterade studieresultat, hur får dom ihop det liksom, och hur kan dom säga att dom inte skiter i oss, fick vi ens vara i våran sal idag eller? nej! isället för att vara i en stor och fin danssal blev vi intryckta i en liten förberedningssal! men men man kan väl inte få allt i livet, men man kan ju tycka att man kan få nått.

och hur kan man tappa bort ett brev man fick förra vecka? helt borta e det! jag och mamma vände upponer på hela mitt rum och köket! men nej! ah! blir snart galen på riktigt riktigt :P

control myself

Detta året har varit så konstigt. konstig början men förhoppningsvis en underbar fortsättning. måste ta och skärpa mig, jag kan inte hålla på och act out like im doing. Jag märker tydligt att jag inte kan hantera det. vem va det liksom? jag gör inte så och jag är inte sån. allt ska inte falla för att det inte gick som planerat, allt ska inte gå snett för att visa att du kan gå vidare. ah!

Hur skrattretande var det inte när jag hörde dej säga det? Kan ju inte göra annat en skratta, varför göra mig fundersam och förvirrad. Visste du att detta skulle ha denna effekt på mig, det hoppas jag verkligen inte, så bra känner du mig inte! visst du vet nog ganska bra hur jag reagerar på saker och ting men nej detta kan du bara inte vetat! Jag blir så sur om du gjorde det med mening. Det skulle va lite skönt och jag tror att jag skulle fatta allt själv om eran situation förändras. You don't know what you are doing to me. det ska gå över, annars blir allt så himla fel.


jag e så glad att du snart kommer hem! saknar dej!

RSS 2.0